Donderdag 19 januari 2017 heeft de bestuurswissel van RT92 plaats gevonden tijdens de jaarvergadering. Voorzitter Jan-Willem de Groot droeg daarbij zijn voorzitterslint over aan Arnold Burger.

Tijdens de jaarvergadering is er teruggeblikt op het afgelopen jaar die in het teken stond van mooie dingen. Daarnaast ook door een aantal een traantje weg gepikt bij het verlaten van een drietal, inmiddels 40 plussers: Jan-Willem de Groot, Dave Holtslag en Gert Jan Kootstra. Het nieuwe bestuur, onder leiding van Arnold Burger, zal verder bestaan uit penningmeester Ivo Ouwehand en secretaris Gert van Grootheest. Tijdens de jaarvergadering heeft Arnold het jaarmotto bekend gemaakt: Kort maar krachtig. Dit omdat aankomend bestuursjaar het kortste bestuursjaar zal zijn sinds het bestaan van #92 ooit, namelijk 8,5maand. Daarnaast is er onder luidend trom geroffel bekend gemaakt dat we de volgende dag werden verwacht op Schiphol voor een heus startweekend met als bestemming Marrakech!

 

Reageren