Ronde Tafel Veenendaal is de 92ste Tafel die in Nederland is opgericht. Maar niet alleen in Nederland bestaat een Tafel met het nummer 92, ook in België, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Zuid-Afrika, India en Duitsland bestaat RT92. Deze Tafels komen ieder jaar bij elkaar voor een Worldmeeting. Deze Worldmeeting wordt ieder jaar door een ander land georganiseerd en door circa 100 RT92 Tafelaars bezocht. Hierdoor ontstaat een hechte internationale vriendengroep. Dit jaar was het de beurt aan onze Indiase vrienden om de Worldmeeting te organiseren. En dit hebben ze voortreffelijk gedaan! Een week lang zijn we door hen meegenomen, hebben we duizenden kilometers gereisd, hebben we de meest bijzondere plaatsen bezocht, de prachtigste tempels gezien, gefeest tot in de late uurtjes, de scholen bezocht welke we samen hebben gebouwd en bij onze vrienden thuis mogen slapen. Een indrukwekkende reis die geen Tafelaar ooit zal vergeten.