Donderdagavond de 15e oktober was het zover. De CIE Activiteit van Tafelronde 92 had wederom weer gezocht naar een schitterend programma, ditmaal in de vorm van een bezoek aan SanoRice.

SanoRice, de grootste private label producent van reguliere en biologische rijst- en maiswafels en andere granen wafels/snacks. En dat gevestigd in ons pittoreske Veenendaal. Niet alleen het hoofdkantoor werd bezocht, maar ook een fabrieksbezoek aan de productielocatie maakte onderdeel uit van de avond.

We leerden in korte tijd veel over de geschiedenis, het ontstaan van Sanorice, de nationale en internationale uitbreidingen en alle mogelijke varianten voor de rijst- en maiswafels met alle mogelijke toevoegingen. Een bezoek aan de fabriek zorgde ervoor dat we in korte tijd het complete proces van dichtbij zagen van poffen tot verpakken. Vele medewerkers en machines (van oud tot nieuw) passeerden de revue. Na ruim twee uur presentatie en rondleidingen zat het er al weer op. Eenieder was onder de indruk van dit zeer professionele, ambitieuze, innovatieve bedrijf in onze FoodValley. Een bedrijf waar we als Veenendalers erg trots op mogen zijn.

Reageren