In het weekend van 5-7 september vond in Dublin de bestuurswissel van Tafelronde 92 plaats. Het weekend begon met de jaarvergadering, waarbij teruggeblikt werd op het afgelopen Tafeljaar. De vergadering werd afgesloten met de bestuurswissel. Voorzitter Wimbart de Kleuver droeg daarbij zijn voorzitterslint over aan Jilles van Zinderen.

Het nieuwe bestuur introduceerde haar jaarmotto Formidabel 50. Hiermee verwijst het bestuur naar het 50-jarig jubileum dat Tafelronde 92 in februari 2015 zal gaan vieren.

Het weekend stond verder in het teken van ontspanning en cultuur. Zo werd het Trinity College bezocht, alwaar één van de mooiste oudste boeken op aarde tentoongesteld is. Verder behoorden onder meer een boottocht over de rivier de Liffey en het bijwonen van een voetbalwedstrijd van St. Patrick’s Athletic tot het programma.

Reageren