Op 14 maart 1927 werd Round Table opgericht door Louis Marchesi.

Round Table is in 1927 in Norwich (UK) opgericht door een jonge Rotarian genaamd Louis Marchesi. Round Table is een organisatie waar jonge mannen zich kunnen ontwikkelen en gezamenlijk een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. We zijn trots dat Round Table inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan 34.000 leden in 56 landen. In Nederland zijn er anno 2013 verdeeld over 194 lokale Tafelrondes meer dan 3.200 leden.

De 14e maart is de dag waarop Tafelronde Norwich 86 jaar geleden werd opgericht. We zijn onderdeel van Round Table, een organisatie waar wereldwijd kennis en vriendschap gedeeld wordt. Daarnaast heeft Round Table de afgelopen decennia wereldwijd vele miljoenen euro’s opgehaald via service activiteiten.

Reageren