Op zaterdag 5 januari 2012 vond in De Koning van Denemarken in Rhenen de traditionele nieuwjaarsreceptie van Tafelronde 92 plaats. Op uitnodiging van het bestuur Storm werden de Tafelaars en partners warm welkom geheten met een glas bubbels en werden over en weer de beste wensen uitgewisseld.

 

Hoogtepunten

Het jaar 2013 belooft in veel opzichten een bijzonder jaar te worden. Naast een aantal traditionele activiteiten, waaronder het bowlen met de bewoners van de Vollewens in maart, het jaarlijkse dagje uit met de Reuma Patiënten Vereniging in mei en een spectaculair familieweekend in juni, staan een paar bijzondere activiteiten op de agenda.

Bezoek Zuid Afrika

In april zal Tafelronde 92 vertegenwoordigd zijn op de zogenoemde numbermeeting 92 in Zuid Afrika. Bij dergelijke numbermeetings ontmoeten Tafelrondes uit de hele wereld met hetzelfde nummer elkaar. Elk jaar ligt de organisatie in handen van een ander land en dit jaar organiseert Tafelronde 92 Mokopane dit bijzondere evenement. Naast een aantal officiële programma onderdelen zullen de deelnemer aan de numbermeeting tevens een 7-daags bezoek brengen aan het bekende Kruger Nationaal Park.

Dining With Stars

Na het overweldigende succes van 2012 zal Tafelronde 92 dit jaar een vervolg geven aan de succesformule Dining With Stars. Eten op sterrenniveau, gecombineerd met optredens van bekende artiesten. De organisatie voor Dining with Stars 2013 is in volle gang. De goede doelen zijn inmiddels bekend: Stichting NN Veenendaal en Stop Kindermisbruik. In het voorjaar van 2013 vindt u op deze website uitgebreide informatie over dit unieke evenement.

Nationaal President

Op de jaarvergadering van de Nederlandsche Tafelronde (AGM 2013) zal Jan-Willem de Groot benoemd worden tot Nationaal President. Jan-Willem is daarmee de tweede President die Tafelronde 92 aan het Nationaal hoofdbestuur van de Nederlandsche Tafelronde heeft mogen leveren. Als Tafel zijn wij hier uiteraard bijzonder trots op.

Kortom het 48e levensjaar van Tafelronde wordt een jaar van hoogtepunten!

Reageren