Op zaterdag 29 september 2012 heeft Rajiv Agarwal van Tafelronde 92 India een bezoek gebracht aan Veenendaal.

Een van de doelstellingen van de Nederlandsche Tafelronde is het bevorderen van internationale vriendschap, samenwerking en begrip. Aan deze doelstelling wordt onder andere invulling gegeven door jaarlijks met alle Tafelrondes 92 bij elkaar te komen. Tafelronde 92 Veenendaal heeft op deze manier internationale contacten met Knokke Heist 92 België, Bjerringbro 92 Denemarken, Kuusankoski 92 Finland, Bremen Nord 92 Duitsland, Chambery 92 Frankrijk, Kameeldoring 92 Zuid-Afrika, Umea Bjorkstaden 92 Zweden en Visakhapatnam 92 India).
Samen met de tafelaars uit Visakhapatnam heeft Tafelronde 92 Veenendaal in het verleden samengewerkt aan het project “Freedom Through Education” (1999-2006). Ruim 3.700 klaslokalen zijn er in die periode gebouwd en meer dan 750.000 kinderen hebben een kans op educatie gekregen. Rajiv wist ons te vertellen dat er naar aanleiding van Freedom Through Education in India nog steeds scholen gebouwd worden. In Visakhapatnam wordt er op dit moment aan twee scholen gebouwd.

Reageren