Hoofdsponsor Avero Achmea mocht aan het eind van de avond dit enorme bedrag overhandigen aan de Bart de Graaff Foundation. Met de opbrengst helpt de foundation jonge mensen met een ingrijpende ziekte of handicap het starten van hun eigen onderneming.

Tijdens een avondvullend programma verzorgde topkok Tonny Berentsen van sterrenrestaurant De Kromme Dissel een heerlijk sterrendiner. Er werd fors geboden op de aantrekkelijke kavels in een groots opgezette veiling. De avond werd compleet gemaakt door optredens van onder andere Jeroen van der Boom, Leonie Meijer en Hans Dulfer. De presentatie van de avond lag in handen van niemand minder dan Harm Edens.

Tafelronde 92 Veenendaal is bijzonder trots op het succes van Dining with Stars. Wij bedanken iedereen die aan dit succes heeft bijgedragen heel hartelijk voor hun medewerking en inzet.

Reageren