Gasten zijn onder meer saxofonist Hans Dulfer, presentator Harm Edens, zanger Jeroen van der Boom, zangeres Leonie Meijer en Nederlands bekendste jazzpianist Bas van Lier. Topkok Tonny Berentsen van sterrenrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum verzorgt een hemels sterrendiner in de VIP-tent van de Stichting Rijnweek. Naast het diner wordt er geboden op aantrekkelijke kavels en is er een loterij met fantastische prijzen. Vele ondernemers hebben kavels ter beschikking gesteld voor de veiling. Van een beautybehandeling tot luxe hotelovernachting, van een gastoptreden bij Radio 538 tot heerlijke wijnen.

Dining with Stars is een avond lang genieten van een avondvullend programma met diverse optredens van ‘de Sterren van bekend Nederland’. De opbrengst komt ten goede aan de Bikkels van de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen onderneming. De stichting is opgericht na het overlijden van Bart de Graaff, de unieke televisiemaker en oprichter van BNN.

Helaas zijn er door het overweldigende succes geen kaarten meer  beschikbaar. Maar wie toch een veilingkavel, een prijs voor de loterij of een  bedrag wil doneren kan terecht op www.diningwithstars.nl/ the white edition.

 

Bron: De Rijnpost, 21.06.2012

Reageren