In deze Talent Show werd Leonie gecoached door Jeroen van der Boom. Beide artiesten zijn dus weer samen tijdens ‘Dining with Stars’, want ook Jeroen van der Boom komt optreden tijdens dit benefietdiner. Samen hadden Leonie en Jeroen vorig jaar nog de hit ‘Los van de grond’.

Tafelronde 92 in Veenendaal organiseert samen met de Bart de Graaff Foundation op dinsdag 3 juli 2012 in Rhenen het benefietdiner “Dining with Stars”. Tijdens een avondvullend programma zal Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een culinair hoogstaand diner verzorgen. Daarnaast kunt u bieden op aantrekkelijke veilingkavels en genieten van optredens van bekende artiesten.

Voor meer informatie over deze fantastische avond en het bestellen van toegangskaarten bent u van harte welkom op www.diningwithstars.nl

Reageren