Daarnaast presenteerde Harm Edens enkele malen de voorronde van het nationaal songfestival en het gala van de Gouden Harpen. Kortom: wederom niet de minste ster die zijn steentje wil bijdragen tijdens het benefietdiner dat Tafelronde 92 Veenendaal organiseert voor de Bart de Graaff Foundation!
Tafelronde 92 in Veenendaal organiseert samen met de Bart de Graaff Foundation op dinsdag 3 juli 2012 in Rhenen het benefietdiner “Dining with Stars”. Tijdens een avondvullend programma zal Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een culinair hoogstaand diner verzorgen. Daarnaast kunt u bieden op aantrekkelijke veilingkavels en genieten van optredens van bekende artiesten.
Voor meer informatie over deze fantastische avond en het bestellen van toegangskaarten bent u van harte welkom op www.diningwithstars.nl

Reageren