In mei staat hij met de Toppers in de Arena, en in oktober geeft hij voor het vijfde jaar op rij een concert in de Heineken Music Hall. De afgelopen jaren kon Nederland niet meer om Jeroen van de Boom heen.

Nederlandse Tafelronde 92 Veenendaal is dan ook bijzonder trots om te mogen melden dat niemand minder dan Jeroen van de Boom komt optreden tijdens “Dining with Stars”.

 

Tafelronde 92 in Veenendaal organiseert samen met de Bart de Graaff Foundation op dinsdag 3 juli 2012 in Rhenen het benefietdiner “Dining with Stars”. Tijdens een avondvullend programma zal Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een culinair hoogstaand diner verzorgen. Daarnaast kunt u bieden op aantrekkelijke veilingkavels en genieten van optredens van bekende artiesten.

 

Voor meer informatie over deze fantastische avond en het bestellen van toegangskaarten bent u van harte welkom op www.diningwithstars.nl.

Reageren