Spectaculair startweekend in de Ardennen met heerlijk zonnetje

De jaarvergadering en het startweekend vonden dit jaar plaats in de Belgische Ardennen. In het schitterende buitengebeid van Durbuy betrok de Tafel een prachtig landhuis. Gelegen aan een rustige straat op een heuvel met kilometers vrij uitzicht. Daarnaast voorzien van alle luxe; sauna, fitnessruimte, acht slaapkamers, acht badkamers, jacuzzi en voldoende ruimte voor ontspanning.

Vele uren werden al borrelend doorgebracht in de jacuzzi, slapen werd er traditiegetrouw erg weinig en de speakers schalden ‘onze muziek’ tot in de late uurtjes. Het bier was koud en smaakte prima. Het heerlijke zonnetje scheen alle dagen wat het geheel maakte tot een uniek weekend met uitstekende ingrediënten. De vrijdag overdag golfden we te Golf de Durbuy.

De vrijdagavond en nacht brachten we na het voetbalpotje Nederland – San Marino (11-0) tot in de vroege uurtjes door in de discotheek. De zaterdag werd gekanood en de avond werd afgesloten met een BBQ waar ook ditmaal het heerlijke koude bier rijkelijk vloeide. De zondag kon eenieder rustig wakker worden en aanschuiven aan het ontbijt incluis een heerlijke uitsmijter. Hierna werd de terugreis ingezet richting huis. Een startweekend die niet snel zal worden vergeten!

Reageren