Veenendaal de Halfjaarlijkse 2011, Woerden de AGM 2012

RT92 Veenendaal organiseert de halfjaarlijkse in combinatie met de besturendag.

Op de AGM 2012 in Rhoon heeft de vergadering gestemd over de organisatie van de AGM in 2012. Zowel Nederlandsche Tafelronde Veenendaal als Woerden hadden zich hiervoor kandidaat gesteld.

Op ludieke wijze werd door beide Tafels een indrukwekkende promotiecampagne gevoerd, met onder andere eigen bierviltjes, posters en flitsende presentaties. Uiteindelijk was het Woerden dat met nipte meerderheid van stemmen de eer toegewezen kreeg om in 2012 de AGM te mogen organiseren.

Tafelronde Veenendaal pakte het verlies sportief op en nam de organisatie van de halfjaarlijkse 2011 voor haar rekening. Dit evenement, dat medio oktober 2011 plaats zal vinden, zal in een volledig nieuwe vorm gegoten gaan worden. De halfjaarlijkse zal namelijk gekoppeld worden aan de besturendag. Aan de Veenendaalse Tafel de uitdaging om hier een basis voor neer te leggen, die naar verwachting zal uitgroeien tot een nieuwe traditie binnen de Nederlandse Tafel.

Wij verwachten u op korte termijn meer informatie te kunnen geven over de datum en inhoud van de halfjaarlijkse/besturendag 2011.

Reageren