Net als voorgaande jaren heeft de verkoop op de vrijmarkt in Utrecht weer een mooi bedrag opgeleverd voor de Social Service pot van RT 92.

Net als voorgaande jaren heeft de verkoop op de vrijmarkt in Utrecht weer een mooi bedrag opgeleverd voor de Social Service pot van RT 92.

Wederom had Wal van Krimpen van de Utrechtse Glashandel RT 92 de mogelijkheid gegeven om voor zijn bedrijf aan de Weerdsingel O.Z. 10 een aantal tafels te plaatsen .

Nadat alle tafelaars kosten nog moeite hadden gespaard om spullen te vinden voor de verkoop op de vrijmarkt in Utrecht, kon 29 april om 17.00 uur het feest losbarsten.

De spits werd afgebeten door een achttal tafelaars. In de eerste paar uren van de vrijmarkt wisten zij met de verkoop van de mooiste spullen al een grote verkoopopbrengst te realiseren.
Om ongeveer 02:00 werden zij afgelost door twee tafelaars die bereid waren gevonden om de zogenaamde graveyard-shift van 02:00 tot 09:00 uur op zich te nemen. Ondanks dat in deze periode niet de meeste mensen langs de kraam lopen (los van wat koninginnenacht-vierders die op weg zijn naar hun bed) wisten ook zij nog de nodige spullen te verkopen.
Om 09:00 uur werden zij afgeloste door de laatste groep tafelaars die de taak hadden om de nog overgebleven spullen voor een goede verkoopprijs aan de man te brengen. Ook deze groep heeft zijn steentje meer dan bijgedragen. Velen mensen gingen met de mooie en leuke spullen naar huis!

De uiteindelijke verkoopopbrengst bedroeg bijna 1.700 euro !!
Een bedrag dat nooit was behaald als alle tafelaars zich niet van hun beste kant hadden laten zien.

Reageren