Van 13 tot en met 16 maart vond de jaarlijkse Worldmeeting van RT92 plaats.

afelaars uit Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Zuid Afrika en India bezochten de Finse 92-Tafelaars in het idyllische Kuusankoski, in het zuiden van Finland tussen Helsinki en Rusland. Voor de liefhebbers was er eerst een pre-meeting met drie dagen sneeuw in Lapland. Aldaar werd er geskied, gesnowscooterd, langgelaufd, gesneeuwhondensleeed en aan andere onvervoegbare wintersporten deelgenomen. Het programma van de Worldmeeting zelf bestond uit een mooi Fins programma: sauna met een duik in een wak, ijsvissen, ijsbar met Mintthu en ander ijspret. Als cultuuruitje werd een antieke papierfabriek bezocht. En daarnaast werd er veel gegeten, gedronken, gelachen en gepraat. De vergadering was weer ouderwets indrukwekkend. De internationale hapjes keurig afgestemd op de internationale drankjes. De stugge Finnen toonden zich fantastische gastheren in een wit en koud land. Warme vriendschappen werden gesloten. Voor de Belgische Tafelaars is de lat voor de Worldmeeting hoog gelegd. En dan Zweden. En dan Nederland. En dan India. En dan…. We kijken er nu al naar uit. Kippisch!

Reageren