Tafelronde 92 Veenendaal zit tijdens haar vergaderingen aan een, hoe kan het ook anders, ronde tafel. Deze tafel is echter niet zomaar een tafel: ze is voorzien van het logo van de Nederlandsche Tafelronde. Een tafel om trots op te zijn, maar ook een tafel die nodig aan een kwastje verf toe was.

Dat de tafel een opknapbeurt kon gebruiken was ook aan het bestuur Strom niet voorbij gegaan. Op het initaitief van hen werd er voor het jaar 2012-2013 dan ook een commissie ‘tafelherstel’ in het leven geroepen. Aspirant lid Rick liet zich direct gelden door aan te bieden de tafel te gaan herstellen in de meubelmakerij van Rick en zijn vader. Inmiddels zijn verschillende Tafelaars druk doende met het schuren, plamuren en opnieuw verven van onze trots: de ronde tafel van Tafelronde 92 Veenendaal! Het eindresultaat zullen wij u uiteraard niet onthouden en t.z.t. met trots op deze website tonen.

Reageren