In navolging op het succes van 2012 zal Tafelronde 92 Veenendaal ook in 2013 Dining with Stars organiseren.

 

Tafelronde 92 in Veenendaal organiseerde samen met de Bart de Graaff Foundation op dinsdag 3 juli 2012 in Rhenen het benefietdiner “Dining with Stars”. Met de opbrengst helpt de Bart de Graaff Foundation jonge mensen met een ingrijpende ziekte of handicap én een ambitie: het starten van hun eigen onderneming; echte Bikkels! De ondernemers van Tafelronde Veenendaal wilden deze ondernemers in spé graag ondersteunen. De Bart de Graaff Foundation is opgericht na het overlijden van Bart de Graaff, zelf een Bikkel en de oprichter van BNN.

Bekijk hier alle foto’s van Dining with Stars – The white edition 2012.

De organisatie voor Dining with Stars 2013 is in volle gang. De goede doelen zijn inmiddels bekend: Stichting NN Veenendaal en Stop Kindermisbruik. In het voorjaar van 2013 vindt u op deze website uitgebreide informatie over dit unieke evenement.

Reageren