Altijd al een kijkje willen nemen in de studio van Radio 538? Nederlandsche Tafelronde 92 maakt het mogelijk! Radio 538 stelt namelijk een stage ter beschikking tijdens de ochtend show van niemand minder dan Edwin Evers.

Altijd al een kijkje willen nemen in de studio van Radio 538? Nederlandsche Tafelronde 92 maakt het mogelijk! Radio 538 stelt namelijk een stage ter beschikking tijdens de ochtend show van niemand minder dan Edwin Evers.
U wordt ’s morgens in Hilversum ontvangen met een lekker champagne ontbijt. Aansluitend gaat u naar de studio om live mee te kijken naar de ochtendshow van Edwin Evers: “Evers Staat Op”. Uiteraard is er de gelegenheid om met Edwin Evers op de foto te gaan en kennis te maken met Peter Heerschop, die deze ochtend ook aanwezig zal zijn. Na een afsluitende rondleiding door het pand van Radio 538 heeft u een unieke kijk gehad in de radio show van Edwin Evers! U kunt op deze unieke belevenis bieden bij de veiling die plaats zal vinden tijdens “Dining with stars”.
Tafelronde 92 in Veenendaal organiseert samen met de Bart de Graaff Foundation op dinsdag 3 juli 2012 in Rhenen het benefietdiner “Dining with Stars”. Tijdens een avondvullend programma zal Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel een culinair hoogstaand diner verzorgen. Daarnaast kunt u bieden op aantrekkelijke veilingkavels en genieten van optredens van bekende artiesten.
 Voor meer informatie over deze fantastische avond en het bestellen van toegangskaarten bent u van harte welkom op www.diningwithstars.nl

Reageren