Donderdag 31 maart 2011 bracht tafelaar Frederic Billion van Ronde Tafel 92 Chambery een bezoek aan Veenendaal. Frederic, die voor zaken in Nederland was, werd zoals het hoort met open armen in Veenendaal ontvangen.

Samen met Lennard, Rudi, Jan-Willem, Misja en Erwin werd een bezoek gebracht aan De Koning van Denemarken in Rhenen. Erwin toonde daar zijn gastheerschap door een aantal prachtige gerechten te reserveren, met bijpassende wijnen. Erwin, grote klasse!
Frederic maakte van de gelegenheid gebruik om Ronde Tafel Veenendaal nogmaals van harte uit te nodigen voor deelname aan de Euromeeting die van 2 – 5 juni in Chambery plaats zal vinden. Frederic kon gerust gesteld worden; op dit moment zijn ruim 20 Veenendaalse tafelaars (incl partners) voornemens om dit evenement deze zomer in Frankrijk te gaan beleven.

Reageren