Het Sinterklaasfeest is groots gevierd door Tafelronde 92 Veenendaal.

Op een gave locatie in Rhenen werden de kinderen onthaald met warme chocolademelk en slagroom. Voor de papa’s en mama’s stond naast de koffie en thee ook de glühwein al op te warmen naast de Jägermeister om zelf ook wat op te warmen. Kort na binnenkomst kwamen de bootcamp Pieten al de hoek om gescheurd. Met pakjes en ballen werd een zwaar parcours afgelegd met de kids. Volgens een prachtige Tafeltraditie worden de rollen van Sint en Piet ingevuld door 40-plussers. En ook dit jaar werd deze traditie voortreffelijk voortgezet. Nadat de laatste pietendiploma was uitgereikt arriveerde de Sint per ‘boot’, samen met nog meer Pieten en cadeautjes voor de kinderen. De Sint en zijn Pieten zetten een topprestatie neer, zorgvuldig las hij voor uit het grote boek tot grote pret van ouders en kinderen. Nadat alle cadeautjes waren uitgedeeld en uitgepakt werd de barbecue aangestoken voor een heuse winterbarbecue. Buiten stond de Baravan klaar met muziek aangevuld met een gezellige partytent met heater en vuurkorf. Broodjes hamburgers, braadworsten en overheerlijke kippenvleugeltjes werden vakkundig bereid. Samen met de nodige drankjes werd het een bijzonder gezellige middag!