Het inluiden van een nieuw jaar gebeurt traditiegetrouw met een startweekend. Het kersverse bestuur had een tiptop weekend georganiseerd. Vrijdagochtend verzamelde de Tafelaars zich weer op de plek waar ze een paar uur daarvoor nog een laatste biertje hadden gedronken: Zeldzaam.

Na een drankje was het tijd om in de auto’s te stappen en deze richting Hamburg te sturen. Onderweg was er tijd voor een korte pauze en een heerlijke Duitse lunch. Niet bij het door het bestuur voorgestelde restaurant maar de restaurant keuze van 40-plusser Jilles. Eenmaal in Hamburg kon er worden ingecheckt, was er tijd voor wat ontspanning en gingen we richting het voetbalstadion van Hamburger SV voor een pracht wedstrijd. Dramatisch verloren door Hamburg maar dat terzijde. Ook de zaterdag was tip top voor elkaar, een indrukwekkende rondleiding door een enorme Russische onderzeeër, vol gas in een rib boot door de havens, mooi restaurant bezoek en her en der nog tijd voor wat ontspanning. Een bijzonder “ComforTable” weekend!