Donderdag 7 september was de laatste vergadering onder het bestuur van Arnold Burger, Gert van Grootheest en Ivo Ouwehand. Het kortste Tafeljaar ever zat erop.  De mannen hebben hun motto “Kort maar Krachtig” eer aan gedaan, het was een bijzonder krachtig jaar waarin veel is bereikt.

Een van de laatste wapenfeiten van dit bestuur was de installatie van Snuffelaar Johan van Amerongen. Na een korte snuffelperiode heeft Johan besloten lid te willen worden van Tafelronde 92. En daar hoort natuurlijk een installatie bij! Na de gebruikelijke formaliteiten is Johan warm welkom geheten.

Tevens was dit het laatste Tafeljaar voor kersverse Tafelaar-van-het-jaar Jilles van Zinderen, de 40-plussende Jilles is geheel in stijl opgehaald door 40-plussers Lennard Martens, Jan-Willem de Groot, Wimbart de Kleuver, Erwin van der Zijde, Mischa van de Haar en Erwin Storm.

Rond 01:00 was het tijd voor de bestuursoverdracht en is het bestuur onder leiding van Bart Dijkman geinstalleerd. Samen met secretaris Christiaan van Hardeveld en penningmeester Koen van den Berg maken zij zich hard voor een veelbelovend “ComforTable” jaar!