Worldmeeting 2017 was een groot succes!

worldmeeting

Van donderdag 27 april tot en met 30 april was het prachtige evenement: Worldmeeting 92. Tafelronde 92 Veenendaal had de eer om dit jaar de Worldmeeting te organiseren. De deelnemende landen die Nederland hebben bezocht waren: Zuid Afrika, India, UK, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden en gastland Nederland.

Voordat de Worldmeeting van start ging, is er ook nog een pre meeting georganiseerd.
Zo hebben diverse Veenendaalse tafelaars en buitenlandse tafelaars op dinsdag de 2e kamer bezocht in Den Haag en vervolgens van een lunch genoten in Scheveningen. Gedurende de pre meeting sliepen onze gasten op een boot met uitzicht op de Erasmusbrug.
Op woensdag is er een city tour georganiseerd om vervolgens op een rib boot met hoge snelheid door de Rotterdamse haven te varen. Woensdagavond was het Koningsnacht, deze hebben wij in Den Haag gevierd.

De volgende dag (Koningsdag) begon het officiële programma in Veenendaal. Na de inschrijving in de lampegiet beleefden onze gasten Koningsdag in Veenendaal. Een unieke beleving voor onze gasten, iedereen in het oranje en overal feest. Na een gezellig dinerbuffet ging een ieder zijn eigen weg. Sommigen bleven in het centrum van Veenendaal, anderen gingen naar huis om elkaar daar beter te leren kennen. Alle gasten werden ondergebracht door (oud) tafelaars.

Vrijdagochtend met de bus naar Utrecht waar de Domtoren beklommen is om vervolgens per sloep naar Fort de Vechten te varen. Onderweg genoten we van een aangename lunch. Einde van de middag wederom per bus naar Rhenen, waar er genoten is van een BBQ en feest.
Zaterdagochtend allen verzamelen op het beachcourt in Veenendaal, 1 groep ging op de tandemfiets door Veenendaal heen fietsen. De nieuwe molen is bezocht om uiteindelijk via de bossen van de Utrechtse Heuvelrug terug te keren naar het beachcourt. Op het beachcourt konden de gasten op een rodeo stier, een potje beach volleybal spelen of gebruik maken van de midget golf baan.
Omstreeks 15.00 uur vertrok ieder naar huis om zich in orde te maken voor het galadiner en feest.

Na de officiele Worldmeeting vergadering hebben we genoten van een 3-gangen galadiner, om af te sluiten met het galafeest met band en de populaire photobooth.

Op zondagochtend stond het uitzwaai ontbijt op de planning en rond het middaguur was de worldmeeting dan ook echt voorbij.

Tafelronde 92 wilt alle gasten bedanken voor hun komst. Ook alle leveranciers en personen die deze worldmeeting hebben mogelijk gemaakt, ontzettend bedankt!

Reageren