Veenendaal reist af naar Marrakech voor een mooi startweekend

 

Vrijdag 13 januari werden we om 12uur verwacht op Schiphol waar we na een korte vliegreis van 4uur waren aangekomen in Marrakech. Voor vele onder ons de eerste keer in Marokko en wat een indrukken heeft dit weekend achtergelaten! Het weekend was goed georganiseerd en er stond een groot programma voor deze 48uur gepland. Het programma bestond onder andere uit: quads rijden door de bergen in het buitengebied, een tocht op een kameel, een bezoek aan een leerlooi fabriek en natuurlijk de grote markt en plein van Marrakech. In de avond zijn er de nodige biertjes gedronken in een aantal grote bars en discotheken. Allemaal kijken we terug op een super mooi weekend waar we nog lang naar zullen terug kijken. Bestuur bedankt !

Reageren