Afscheidsdiner Jilles van Zinderen bij Mallejan

 

23 oktober jl. hebben we tijdens een diner afscheid genomen van Jilles van Zinderen, een tafelaar van verdienste!
Jilles houdt van culureel, exclusief, kwalitatief hoogstaand eten! Dus op naar de Mallejan, het grootste wokpaleis van Nederland, nee heel Europa! Hier hebben we met 20 personen een gezellige avond gehad.

Jilles heeft zich uitermate ingezet voor de tafel, zowel op nationaal als internationaal niveau. Meerdere jaren heeft hij als IRO nauwe contacten gehad met de internationale tafels. Tevens heeft hij andere tafelaars geënthousiasmeerd op het gebied van internationaal tafelen, chapeau.
In zijn laatste tafeljaar heeft hij als voorzitter van de Worldmeeting commissie zich uitermate ingezet en heeft er mede voor gezorgd dat dit evenement rondom Koningdag 2017 een spetterend feest werd!

Jilles fungeerde in de tafel als lopende encyclopedie, werkelijk over elk onderwerp kan Jilles je iets vertellen. Vooral over eten en vooral over drinken! Ook is hij voorzitter geweest van onze prachtige tafel: Ronde Tafel 92 Veenendaal.

Kortom, Jilles hartelijk dank voor je inzet als vriend en tafelaar! Veel plezier in de 40+