Verandering in het jaarlijkse bowl uitje: Bowling 2.0

De bewoners ontvingen de uitnodiging middels een heerlijke fototaart, vanaf dit moment hebben de bewoners zich kunnen voorbereiden op het gezellige traditionele uitje.

Donderdag 18 januari 2018 was het dan zover, hét jaarlijkse uitje. Jaarlijks neemt Tafelronde 92 de bewoners van de ”Vollewens” mee voor een prachtige avond vol bowling, bitterballen, muziek en feest. Om 18.00 uur verzamelde we bij de bewoners van Zideris aan de Hollandia te Veenendaal.

Sinds enige tijd hebben de bewoners van de Vollewens een nieuw en prachtig onderkomen gekregen aan de Hollandia te Veenendaal. Een nieuw complex met meer bewoners. De commissie had de keuze gemaakt om alle bewoners uit te nodigen en zo gingen we om 18.30 uur met bijna 50 personen richting Olround bowlingbaan.
Nog nooit zijn we met zoveel personen aanwezig geweest, de gehele bowlingbaan met 8 banen stond exclusief tot onze beschikking.

Iedereen heeft een prachtige pet met Hollandia/ Rt92 logo ontvangen en uiteindelijk waren alle bewoners de gelukkige winnaar van een prachtige medaille. Mogelijk een nieuw traditie is geboren; RT92 Hollandia Bowling

Uiteraard brachten we de bewoners weer thuis en zijn we nog even blijven hangen bij onze vrienden. Tot volgend jaar!